Berikut Ini List Film Yang Berhasil Diperankan Oleh Cheng Xiao WJSN

1. Falling Into Your Smile

Ialah menyesuaikan diri dari roman website buatan dari Qing Mei yang bertajuk“ You’ re Beautiful When You Smile”. Drama yang bertajuk“ Falling Into Your Smile” ini diperankan oleh Cheng Xiao bersama dengan Xu Kai. Drama ini menceritakan mengenai bumi elektronik Gerak badan ataupun E- Sport yang amat terkenal serta mempunyai banyak penggemar bernama ZGDX serta dikala itu salah satu member dari ZGDX terdapat yang hadapi luka tangan alhasil beliau menyudahi buat pensiun, sebab perihal itu ZGDX wajib mencari member terkini. Pada kesimpulannya Chang Xiao masuk ke dalam regu ZGDX serta mengawali rutinitas mereka selaku membela gamers.

2. Lie to Love

Diperankan oleh Cheng Xiao bersama dengan Luo Yun Xi, Drama yang bertajuk“ Lie to Love” ini ialah drama yang diadaptasikan bersumber pada roman buatan dari Mu Fu Sheng yang bertajuk“ Lubang Yan Xie Yi”. Cerita pada drama ini diawali kala keluarga Cheng Xiao mulai berhamburan serta dikala Cheng Xiao memandang terdapat yang menewaskan si Papa. Beliau beranggapan kalau pacarnya ialah terdakwa penting dalam permasalahan ini ialah Luo Yun Xi. Buat mengenali siapa pelakon dibalik perihal itu, Cheng Xiao berbohong hadapi kurang ingat ingatan.

3. My Heart

Menceritakan mengenai banyak orang yang mempunyai daya tetapi berlainan dengan Cheng Xiao yang tidak mempunyai daya apapun. Ialah drama yang berjenis khayalan, Cheng Xiao berupaya buat menekuni daya luar biasa supaya Beliau mempunyai daya tetapi tidak sukses hingga kesimpulannya Beliau berjumpa dengan laki- laki sombong yang ialah seseorang pangeran yang diperankan oleh Jason Gu.

4. The World of Fantasy

Drama yang bertajuk“ The World of Fantasy” ini ialah drama awal yang diperankan oleh Cheng Xiao serta drama ini ialah drama yang diadaptasi bersumber pada roman buatan dari Ni Cang Tian yang bertajuk Antusiasme Realm.

Drama ini menggambarkan mengenai seseorang laki- laki yang hadapi amnesia sebab suatu musibah, Sehabis hadapi seluruh kasus pada kesimpulannya Beliau bersama dengan Cheng Xiao yang ialah pacarnya pada era kecil hendak berkembang bersama di dalam bumi Arwah.